Anneke werkt als natuurgeneeskundig therapeute met L.I.F.E. bio-resonantie, Bachbloesems en othomoleculaire voeding. Verder werkt zij veel met EFT (Emotional Freedom Technique ) waardoor je in combinatie met het bovenstaande een totale behandeling krijgt van zowel de lichamelijke- als de emotionele / mentale  klachten. Anneke werkt fulltime als therapeut in haar eigen praktijk.

Website: www.gezondheidscoach-anneke.nl

 

Zie onze website.

Website: www.lifepoint.nl

 

Mariëtte is L.I.F.E. bio-resonantie therapeut, klasssiek homeopaat, othomoleculair specialist en fytotherapeut.

Naast de eigen succesvolle praktijk houdt zij zich bezig met de coaching van mede L.I.F.E. therapeuten en verzorgt opeldingen op het gebied van bio-resonantie.

Website: www.betermetnatuur.nl

 

Registertherapeut-RBNG® en VNRT-licentielid. Sinds 2006 werkt Aquinia intensief met het LIFE-bioresonantie systeem. Zij is als natuurgeneeskundig therapeut sinds 1993 werkzaam in eigen praktijk voor voetreflexologie, (Bach)bloesemtherapie en Schüssler Celzouten en was bovendien jarenlang vakdocente.

Website: www.lifesystem.nl

 

Zie onze website.

Website: www.lifepoint.nl

 

Pieter werkt mee in de praktijk betermetnatuur en richt zich specifiek op de behandeling van dieren. Hiertoe heeft hij een brede natuurgeneeskundige opleiding voor dieren gevolgd.

Website: www.betermetnatuur.nl